Две зодии да внимават с парите, друга - с алкохола

Дневен хороскоп за всички зодии 

Две зодии да внимават с парите, друга - с алкохола | StandartNews.com

Овен

Мълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото, защото всичко, което което кажете, може да бъде разбрано неправилно. Споровете с любимите хора съвсем може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от подкрепата им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.

Телец

Малко старание е нужно и добрите резултати няма да закъснеят. Отношенията с любимия човек обаче може да бъдат поставени на изпитание. Не давайте поводи за ревност!

Близнаци

Възможностите за успех са променливи, заредете се с търпение! Положителните резултати ще дойдат неочаквано. Налагат се ограничения, бъдете внимателни с парите! Може да получите примамливи предложения, но не бързайте с отговора!

Рак

Отложете важните срещи! Не е време за авантюри. Близките ви се нуждаят от повече внимание. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг! 

Лъв

В общуването са възможни недоразумения или неразбиране. Добре е да се изяснят различията! Срещата със стар приятел ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока. Може да попаднете в капана на спомените, но ще имате необичайно прозрение.

Дева

Ще имате нужда от помощ, ако се занимавате с документация или дела. Може да търсите спонсори за реализацията на ваш проект, ако работите съвместно с партньорите си. Не дразнете близките си! Те няма нужда от спорове, а от разбиране.

Везни

Ако се налага да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна упоритост, за да постигнете целите. Не правете големи разходи! Може да нарасне емоционалното напрежение, но до края на деня ще забравите за проблемите. 

Скорпион

Бъдете внимателни с обещанията! Не подписвайте договори! Някой от миналото ще се изпречи отново на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, но може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота. Избягвайте шумните компании!

Стрелец

Въпреки вашето старание и постоянство, трудно ще съумеете да изпълните това, което сте планирали. Не се товарете с нови ангажименти, а разпределете силите си, за да не се изложите! Нужно ви е повече време за почивка. Не прекалявайте с алкохола!

Козирог

Имате ценни идеи, но желанието ви за работа е на път да се изпари. Затова опитайте се да се справите с трудните задачи преди обед! Денят е добър за укрепване на брачните връзки, но не и за нови запознанства. 

Водолей

Желанията и изискванията на околните ще придобият по-голяма сила. Близките ви ще се зарадват на промяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, защото може и да не ви ги върнат! Възможни са проблеми със сухожилията.

Риби

Изпълнен сте с енергия и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и действие, за да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на близките! Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна!

/Флагман/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай