Две неща задължително трябва да има на елхата. За пари и късмет

Коледна елха е свързана и с куп положителни емоции

Две неща задължително трябва да има на елхата. За пари и късмет | StandartNews.com

Освен, че краси обстановката и носи положителна енергия, то всяка коледна елха е свързана и с куп положителни емоции. 

За късмет ви трябват тюркоазени и зелени топки. Можете също така да го украсите с ярки светлини, за да привлечете вниманието към дома и да направите атмосферата в къщата възможно най-празнична.

За да привлечете любовта, трябва да закачите подходяща украса на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби и розови сърца. Тези, които вече са намерили своето щастие, трябва да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на любов и благодарност един към друг.

За да привлече пари през Новата година, трябва да сложите борови шишарки на дръвчето си. Те могат да бъдат със златен или сребърен блясък.

Експертите по фъншуй предлагат да поставите коледната елха в зависимост от това какво искате и очаквате от следващата година:

Изток (здраве и семейство), югоизток (пари и изобилие), юг (слава и репутация), север (кариера), център на дома (за сърдечни въпроси), запад (креативност), североизток (за увереност), северозапад (за връзка и комуникация), югозапад (за любов), пише jenata.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Романов
преди 4 месеца

Ако шишарките бяха гарант за финансово благополучие, щях да съм милиардер. Истината е, че трябва да се трудиш за да имаш пари. Сигурно Мъск има градина със шишарки специално за елхичката.

Откажи