Два камиона лумнаха в пламъци

Два камиона лумнаха в пламъци | StandartNews.com

Огнеборци гасиха два тира, които лумнаха в пламъци в движение заради технически повреди. Товарен автомобил „Волво" се запали в събота към 11:15 в Петрич. Екип на РС ПБЗН в южния град се справил бързо с огъня. водачът не е пострадал, тъй като навреме напуснал кабината на возилото. Причината за пожара е късо съединение. Огънят е унищожил част от електрическата инсталация. Гума на тир се запали в полунощ в неделя срещу понеделник, инцидентът отново стана в Петрич. Огнеборците са загасили пожара, изпепелени са две от гумите на камиона, няма други нанесени щети. Шофьорът е невредим.

Два екипа огнеборци потушиха пожар в заведение за хранене в Благоевград, което пламнало в събота. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожен е таванен вентилатор, опушени са стените. Няма пострадали хора.

Огън обхвана стая на жилище към 22:30 часа в събота в Гоце Делчев. Погасен е от екип на РС ПБЗН. Опушени са стени, унищожени са дървена врата и два прозореца. Пожарникарите от Банско пък спряха разрастването на пожар в неделя по обяд в спомагателна временна постройка в Добринище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай