Два нови модела Motorola G7 влизат у нас

Телефоните от серията moto G бяха представени едновременно в София и в Сао Пауло, Бразилия

Два нови модела Motorola G7 влизат у нас | StandartNews.com

Най-новите телефони от серията moto G, които влизат и на българския пазар, бяха представени днес едновременно в София и в Сао Пауло, Бразилия.

У нас от днес са на разположение два от общо четирите нови модела – G7 power и G7 plus.

G7 power

Цената му започва от 399 лв.  Устройството е със силиконов протектор, 12 MP основна камера и 8 MP селфи камера, 4 GB RAM/ 64 GB ROM. Един от основните плюсове на новия модел е и издръжливостта на батерията, която може да бъде зареждана на два дни. Моделът е и с 6.2 Full HD+ Max Vision дисплей.

G7 plus

Вторият модел на Motorola,  който е наличен в част от търговските вериги у нас, разполага със стъклен и водоустойчив дисплей, оптична стабилизация на камерата, както и възможност за снимки в места с намалена видимост и светлина. Интересното и иновативното в модела е изкуственият интелект, който сам разпознава лицата, застанали пред камерата, както и усмивките им. Препоръчителната цена на модела започва от 599 лв.

В червено и синьо

И двата нови модела в момента се предлагат в два цвята – синьо и червено, предстои скоро да се появи и такъв с хамелеонов цвят. До края на годината от компанията ще представят още два модела от серия G – G7 и G7 play.

Най-новото поколение смартфони moto g идва с ексклузивните функции Moto Experience, които правят всекидневната работа с телефона по-лесна и забавна. Подобрената навигация с един бутон заменя традиционните екранни бутони с един навигационен бар. В комбинация с AndroidTM 9.0 Pie всяко докосване и плъзване по екрана работи по-бързо от всякога.

Пред „Стандарт” от компанията заявиха, че очакванията им за реализацията на двата нови модела телефона са високи, като се цели различаване на моделите от тези на пряката им конкуренция, както и изкачване до топ 3 на компаниите у нас, занимаващи се с мобилни комуникации.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай