Драма! Защо е съсипан синът на Ваня Костова

Кой е проблемът в ежедневието на Боян

Драма! Защо е съсипан синът на Ваня Костова | StandartNews.com

На Гергьовден ще станат две години, откакто ни напусна певицата Ваня Костова. Тя си отиде от този свят покосена от инфаркт, вследствие тежко прекаран Ковид.

А днес  синът на Ваня Костова е съсипан

Боян е изпаднал в депресия и е убеден, че късметът го  е изоставил. Изобщо не му върви с жените на сина на ангелогласната изпълнителка.

Още докато бе жива, синът й Боян се раздели с майката на единствената си дъщеря Ванеса. След осемгодишно съжителство той трябваше да напусне общия им дом. Ваня Костова го прибра в своя апартамент, а двамата със Стефания водиха тежки съдебни битки за попечителство над общото им дете.

Ваня Костова твърдеше, че бившата й снаха я наричала „вещица“.След смъртта на звездата на „Тоника“, бившето семейство зарови томахавката и всеки пое по пътя си.

Боян се залюби с друга жена. Но щастието, което двамата афишираха напоително в социалните мрежи, свърши само след няколко месеца. С днешна дата синът на Ваня Костова се е разделил и с втората си жена, дори са изтрили общите си снимки.

Боян вече не ходи по концерти, което правеше с майка си, а се е отдал на лекарската си професия.В любовта го преследва карък, но утешителната му награда е порасналата му щерка Ванеса. Тя е тръгнала по стъпките на известната си баба и вече печели награди от различни певчески конкурси, пише Ретро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай