Драма! Софи Маринова крие голяма тайна за Лоренцо

Свързана е с провалената сватба

Драма! Софи Маринова крие голяма тайна за Лоренцо | StandartNews.com

Единственият син на Софи Маринова - Лоренцо, трябваше да се венчае в края на ноември за годеницата си Мария. Още през август Блиц хвърли бомбата, че младото семейство се е разделило преди знаковото събитие, но тогава чалга фурията отрече това. 

В началото на ноември отново певицата заяви, че сватба ще има и за тази цел е наела скъп хотел, а бройката на гостите е значителна. Но БЛИЦ и тогава категорично писа, че Лоренцо и кандидат-снахата са се разделили, а причините са повече от шокиращи. 

Вече сме средата на декември и сватба няма, а булката дори не се появи на рождения ден на певицата, което за пореден път доказва информацията на медията. Певицата се изпуснала пред приятели, че снахата се оказала меркантилна и искала сама да се докопа до парите на Софи. Това довело до раздяла и отмяна на цялата сватба. 

Лоренцо бил съкрушен да разбере, че бъдещата му жена не го обича, а иска само мамините пари и слава. Това се отразило зле на егото му и със Софи се разбрали да не раздухват историята по медиите, за да запазят достойнството му. 

Но след такъв мащабен годеж, който направиха преди няколко месеца, и говоренето за пищна сватба, няма как съвсем да забравим и да не попитаме какво се случва. А случващото се е повече от ясно - сватбата е отменена, не се е състояла и няма да се състои. Но Софи и Лоренцо категорично отказват да си признаят за този развой на нещата.

Лоренцо се появи с друго момиче на рождения ден на майка си, но категорично отрече да му е гадже. Към момента е сам и изглежда е разочарован от жените, пише Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
symnjata
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи