Драма! Как се е родил Маги Халваджиян

Продуцентът разказва интересна история

Драма! Как се е родил Маги Халваджиян | StandartNews.com

Маги Халваджиян направи доста интересно разкритие, свързано с появата му на белия свят.

Майка ми сънувала, че ще роди дете с коса, а другото отроче било с гола глава. "Бил съм разменено бебе!"

Това призна топпродуцентът Магърдич Халваджиян. Бившият акробат описва с хумор невероятната история в биографичната си книга "Без реклами" (Софтпрес).

Маги се появява на бял свят на 17 февруари 1967 г. в Плевен. На тази дата в същото родилно отделение на местната болница, при това на съседно легло, проплаква за сефте и водещата Гала, доверява още Маги. "Двамата с нея са "екип" още от самото си раждане!", шегуват се техни колеги.

Денят, в който Халваджиян проплаква, бил мразовит. Водите на майка му изтекли, докато вървяла пеш към болницата, и замръзвали по краката й. Може би затова Маги не си пада по зимата и предпочита в субтропиците, признава самият той. За капак дежурният лекар бил пиян.

И когато майка му гушнала новороденото, разбрала, че това не е нейното бебе. То било с гола главичка, а малко преди раждането жената сънувала, че дава живот на дете с буйна коса. Вдигнала скандал на лекарите и си поискала своето бебе.

"Те първо я направили на нищо, но после сверили номерата на гривните и разбрали, че е права. "Няма нищо, другарко. Стават грешки". После са ме донесли. Мургав, ревящ и с дълга коса. Винаги съм бил с коса", казва през смях култовият продуцент.

Халваджиян допуска, че ако майка му не била сънувала пророческия сън, помогнал да установи размяната, сега е можел да бъде не продуцент, а човек с професия, много далече от изкуството.

"Шегувам се, но можеше някое друго семейство да ме е отгледало и сега щях да съм един инженер, лекар, магазинер или шофьор на камион", допуска Маги.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай