Дойде отдавна чакана новина за Джони Деп

Ако Джак Спароу не бъде в новата лента, филмът най-вероятно няма да бъде успешен

Дойде отдавна чакана новина за Джони Деп | StandartNews.com

След като драмата на Джони Деп срещу Амбър Хърд донякъде приключи, феновете започват да се чудят дали Деп ще се завърне в най-популярния си филм - "Карибски пирати". Е, това все още не е потвърдено, но единодушно се смята, че може да се случи.

Все пак има и добри новини на фронта на "Пиратите", тъй като дългогодишният продуцент Джери Брукхаймер потвърди, че "Карибски пирати 6" се движи напред. Още по-добрата новина е, че един от оригиналните сценаристи се завръща, за да напише филма - Тед Елиът. Елиът е работил по четири различни филма от поредицата като сценарист.

Джери Брукхаймър изрази вълнението си от завръщането на Елиът в екипа. "Много съм развълнуван, ще бъде страхотно. Точно сега го сглобяваме. Все още работим по сценария, но той е много уникален и в него участва един от оригиналните сценаристи, които написаха първия филм. Той владее отлично езика, пише страхотни герои и разказва страхотни истории." Това е чудесна новина, тъй като ще има няколко спинофа, които по същество да рестартират франчайза, предава dariknews.bg.

Говори се, че Марго Роби ще оглави изцяло женски филм за "Пиратите", а Елиът може да напише основното продължение на "Карибски пирати 6". Дали Деп ще се завърне или не, вероятно ще стане ясно по-късно.

Ако Джак Спароу не бъде в новата лента, филмът най-вероятно няма да бъде успешен. Женският рестарт не се е получавал съвсем в миналото, така че ще останем предпазливи оптимисти за филма с участието на Марго Роби.

Все пак се надяваме, че продуцентите имат план, с който да се опитат да привлекат Деп обратно към най-емблематичната му роля. Той беше заявил, че не желае да се връща, след като не беше подкрепен от Дисни по време на съдебните дела срещу Амбър Хърд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай