Дивна, Веселин Маринов и Любо Киров се готвят за "Големите надежди"

Дивна, Веселин Маринов и Любо Киров се готвят за "Големите надежди" | StandartNews.com

София. Звездното жури на "Големите надежди" е в трескава подготовка за шоуто за млади таланти, което ще стартира на 12 март по Нова. Дивна, Веселин Маринов и Любо Киров, който вече има опит от X Factor, ще бъдат така наречените коментатори на децата. Те ще насърчават таланта им, ще коментират представянето им на сцената и. т н. , обяснява продуцентът Маги Халваджиян.

 

„Да бъдат естествени и освободени, когато се изправят пред огромната публика". Това правило споделят Любо и Веселин Маринов. От своя страна тяхната колежка Дивна казва: „Да не спират да мечтаят, защото именно това прави хората истински личности".

 

Нова разкри, че тримата певци провеждат музикален обмен на своите репертоари. Маринов трябва да научи хит на Любо, а той от своя страна ще получи своите първи уроци в хип-хоп танците от Дивна, защото разучава новата й песен "Моята музика". Тийнейджърката сподели, че често е изпълнявала "За теб, България" на свои участия.

 

Междувременно концертът "Крисия и приятели", който се проведе в Разград, ще бъде излъчен тази неделя в ефира на бТВ. Стандарт Нюз припомня, че талантливата певица стана сценична партньорка на г-н Андреев в Шоуто на Слави. Медийни критици твърдят, че именно от формата на Слави Трифинов се заражда идеята за новото шоу за талантливи на Халваджиян. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай