Диляна Попова: Борил ме учи на търпение

Синът на Асен Блатечки е наследил ината на красавицата

Диляна Попова: Борил ме учи на търпение | StandartNews.com

Диляна Попова призна, че майчинството я е променило много – научила се е да обича безусловно и да знае, че винаги има някой, който е по-важен от нея. Борил, чиито баща е Асен Блатечки, е на фаза, в която  ѝ задава по 16 пъти на ден един и същи въпрос. Момченцето е копие на татко си, но е наследило ината на майка си.

Актрисата, модел и дизайнер сподели още по Нова телевизия, че има стабилна и специална връзка със сестра си, която е с три години и половина по-голяма от нея. Каката винаги ѝ дава вяра, че има човек, който ще я подкрепя каквото и да се случи, та дори да не е съгласен с нея. Именно сестра ѝ я води на кастинг във фешън агенция и благодарение на нея Диляна Попова днес има възходяща кариера. От работата си на модел пък се научила на самостоятелност и да се оправя навсякъде по света.

Диляна Попова сподели, че усеща напрежението в хората, както и притеснението им да общуват с най-близките си. Самата тя е убедена, че всеки от нас ще се сблъска с коронавируса, но се притеснява за родителите си и за онези хора, които често определят като рискови.

Диляна остава най-големият фен на лятото в каравана – през последните 6-7 години този тип ваканция й носи огромна наслада от общуването с природата и вътрешна свобода. Попова не може да си представи да е на море в България и да е на хотел. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай