Девина на Зуека и Нина снима с Лиъм Нийсън

Младата режисьорка получи роля в "Спомени"

Девина на Зуека и Нина снима с Лиъм Нийсън | StandartNews.com

Девина – дъщерята на Нина Димитрова и Васил Василев-Зуека, снима заедно с холивудския ас Лиъм Нийсън в „Memory“. Вече дипломираната в Англия режисьорка, чийто късометражен филм „Хлад“ бе селектиран за наградите Indie Shorts Awards в Кан, изпълнява поддържаща роля в екшъна, в който блести Моника Белучи.

Въпреки че не издава детайли около образа си в американския филм, Василева съобщава, че е работила на терен със световните звезди още през април.  

Както се знае, Лиъм Нийсън е наемен убиец, но след като отказва да изпълни една от задачите, престъпници и ФБР тръгват по петите му. По пътя си той се среща с технологичния магнат, изигран от Моника Белучи. Негов най-голям враг обаче е паметта му, тъй като проявява ранни признаци на Алцхаймер. Режисьор е Мартин Кембъл, който вече познава България, след като снима тук „The Asset“. Камерите за лентата тези дни се завъртяха в столичен фитнес, около който се събраха полицейски коли с регистрационен номер от щата Тексас.

Лиъм Нийсън преди дни е отлетял за Лондон, за да продължи работата по филма, а между дублите е отскочил за благотворителен маратон в родната му Ирландия. Спортното събитие е посветено на майка, която сама е отнела живота си - в нейна памет Нийсън е помогнал да се съберат 50 000 паунда.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай