Деси Банова влиза в "На кафе"

Бившата синоптичка съобщи, че наесен се връща в телевизията

Деси Банова влиза в "На кафе" | StandartNews.com

След като Деси Банова официално обяви, че през септември се връща на екран, тръгнаха слухове, че ще я видим в ново амплоа. Твърди се, че бившата синоптичка ще се изявява в студиото на Гала и от есента ще гледаме нейна рубрика в "На кафе". Говори се, че любимият й Росен Плевнелиев я е уредил в сутрешното предаване на Нова като подарък за рождения й ден, тъй като това било любимото й шоу, в което отдавна мечтаела да участва. Именно при Гала през 2017-а двамата за първи път съобщиха за романса си.

Деси слезе от екран през 2018-а по майчинство, след като роди сина си от Плевнелиев - Йоан. Платеният й отпуск изтече в края на миналата година и малко след това се заговори, че Банова окончателно се е отказала от телевизията. Това най-вероятно я е провокирало да съобщи публично завръщането си толкова отрано.

"Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен", разкри съпругата на президента Плевнелиев пред столичен всекидневник без да разкрива повече подробности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай