Четвъртък,

Ден за разговори и срещи, романтика за 2 зодии

От: Стандарт -
397
Ден за разговори и срещи, романтика за 2 зодии
A
A
A

ОВЕН

Днес и деловите, и личните отношения ще се променят към по-добро. Съперничеството ще отстъпи място на сътрудничеството и много разногласия ще останат в миналото. Всичко това ще е ваша заслуга. Денят е чудесен за решаване на финансови въпроси. Вероятни са добри сделки.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде успешен и ползотворен, ако бъдете реалисти. Той е чудесен за прости и ясни задачи, за завършване на неща, които сте започнали по-рано. Едва ли ще бъдат спечелени важни победи, но и сериозни проблеми няма да възникнат. Ще бъде полезно да помислите върху събития от миналото.

БЛИЗНАЦИ

Ден за интересни срещи и важни разговори. Спокойно можете да обсъждате въпроси, които преди това са предизвикали много спорове. Най-вероятно ще успеете да намерите решение, което ще се хареса на всички. Вероятни са бизнес предложения. Следобедът носи новини, които ще ви помогнат да планирате бъдещето.

РАК

Ползотворен ден. Можете не само да постигнете успех в бизнеса, да се справите блестящо с решаването на сложни проблеми, но и да укрепите професионалната си позиция. Възможно е стари познати да предложат нещо интересно или да ви помогнат да осъществите смелата си идея.

ЛЪВ

Днес е по-добре е да не очаквате твърде много от другите, дори и да са обещали да ви подкрепят в нещо. По-ранните споразумения могат да бъдат нарушени. Не си струва да се ядосвате затова. Скоро ще се открият нови възможности. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките.

ДЕВА

Можете да постигнете значителен напредък в бизнеса. Приемате всичко ново с ентусиазъм и не се страхувате от трудностите, които могат да възникнат. Опитът често помага. Благодарение на него бързо ще взимате правилните решения. Хората около вас забелязват това, често ще искат съвет и ще се вслушат в мнението ви.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за общуване. Можете да обсъждате всяка тема и проблем, без да се страхувате, че това ще доведе до конфликти или ще предизвика неразбиране. Ще има шанс да печелите добри пари или да сключите сделки, които ще донесат добра печалба по-късно.

СКОРПИОН

Препоръчително е днес да действате сами. Интуицията ще ви помага да вземете правилните решения, а вие ще ги прилагате, без да губите време в дълги обяснения и убеждаване. Ще успеете да постигнете отдавна поставени цели. Денят е добър  и за нови неща. Бързо ще научите всичко необходимо за успех.

СТРЕЛЕЦ

По-добре е да не отлагате неща за дълго време. Първата половина от деня ще върви добре и ще е ползотворна. Справяте се с неща, които не сте работили преди. Ще докажете, че може да успеете в труден момент. Преговорите вървят добре. Ако получите интересни предложения, съгласите се без колебание.

КОЗИРОГ

Първата половина на деня ще е чудесна за бизнес преговори. Лесно ще убеждавате опонентите си и може да заинтересувате дори тези, които са скептични. Възможно е влиятелни хора да ви предложат помощ при реализирането на плановете ви. Очаква ви романтична вечер.  

ВОДОЛЕЙ

Натоварен ден. Вероятни са приятни познанства. Разговаряйки с хора, ще научите много полезни неща. Не е изключено и романтично увлечение. Ще имате възможност за разрешите и някои битови проблеми. Това ще изисква разходи, но е малко вероятно да става дума за големи суми.

РИБИ

Днес трябва да проявите търпение. Малко вероятно е да успеете да постигнете целите си толкова бързо, колкото бихте искали. Дори простите неща ще отнемат повече време, отколкото сте очаквали. Не е изключено да се наложи да отложите някои делови срещи. Осигурете си време за почивка.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички