Де Ниро и Ди Каприо в дует за Скорсезе

Актьорите ще си партнират в следващия хит на легендарния режисьор „Killers Of The Flower Moon“

Де Ниро и Ди Каприо в дует за Скорсезе | StandartNews.com

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо ще си партнират в следващия хит на легендарния Мартин Скорсезе „Killers Of The Flower Moon“. Новината бе потвърдена от Лео на сцената на наградите на Гилдията на филмовите актьори, където той връчи на Де Ниро приза за цялостно творчество.

Актьорския състав на бъдещата продукция се обсъжда от края на 2018-а, но това е първото официално потвърждение, че холивудските мачовци наистина ще играят в нея. „Killers Of The Flower Moon“ ще е шестият филм на Скорсезе, в който Ди Каприо ще участва.

Лентата ще бъде адаптация на едноименната книга на Дейвид Гран от 2017-а. Действието се развива през 20-те години на миналия век и проследява историята на индианското племе „Osage Nation“, чието население се превръща в най-богатото на планетата, след като открива нефта. Членовете му започват да биват избивани един след друг и, след намесата си, ФБР разнищва една от от най-зловещите конспирации в историята на Америка.

Ерик Рот („Форест Гъмп“, „Роди се звезда“) ще бъде сценарист. Операторът на Скорсезе – Родриго Прието потвръди, че снимките започват през Март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай