Дъжд от изненади! "Като две капки вода" ще скрие шапката на всички (снимки)

Шоуто стартира на 19 февруари

Дъжд от изненади! "Като две капки вода" ще скрие шапката на всички (снимки) | StandartNews.com

Изненадите в новия сезон на "Като две капки вода" валят една след друга, но особено внимание със сигурност ще предизвикат в зрителите новите звезди, които ще заемат местата си в журито.

Шоуто стартира на 19 февруари от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия, а в понеделник, ден след благотворителната вечер "Като две капки вода за всяко дете", осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата "Най-добър имитатор".

Както вече стана известно, водещи и този път ще са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Но на местата на журиращите е доста интересно.

В ролята на жури този път ще видим поп певецът Любо Киров, който заедно с Хилда Казасян, Фънки и Веско Маринов, ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

В дванадесетия сезон на "Като две капки вода" Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владо Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Преди големия старт на дванадесетия сезон на шоуто за звездни имитации, зрителите ще могат да станат съпричастни с благотворителната вечер "Като две капки вода за всяко дете", а в спектакъла участие ще вземат Софи Маринова, Марги Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владо Михайлов, Славин Славчев, Веско Маринов и Александър Сано, и малките им талантливи дуетни партньори, които се обединяват около една обща кауза – закрила на всяко дете от насилие.

На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по Нова тв./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай