Вторник,

Дая поиска прошка от Данчо. Направи го на маймуна

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Чаровната актриса Даяна Ханджиева продължи да прави фокусника Данчо от Габрово на маймуна. След като седмици наред тя открито флиртуваше с общинския съветник, който накрая й призна, че е влюбен в нея, Дая скочи в прегръдките на пилота Петър, когото жените във фермата гледат с влажен поглед и наричат Аполон. Снощи продукцията отправи предизвикателство пред играчите, давайки им възможност всеки от тях да поиска прошка от човек, когото е наранил. Дая веднага падна на колене пред Данчо, за да му се извини, че го е изоставила.

„Искам ти прошка за обърканите ни отношения. Аз се обърках, обърках и теб. Съжалявам, че те поставих в неприятна позиция и ти причиних кофти емоции“, каза Даяна на Данчо, чиито очи отново се напълниха със сълзи.

„Дала съм му сигнали, които не съм искала да изпращам. Явно проблемът е в моя телевизор. Много ми е трудно да се извинявам, но поисках прошка, защото има за какво“, заяви Ханджиева на зрителите.

Калоян мъжки се извини на адвокатката Милена, след него същото направи и Мария. Първоначално и двамата бяха настроени срещу устата юристка, но впоследствие оцениха като емоционална и  интелигентна.

Единствено пчелата-майка на стопанството Надя вирна глава и каза, че не дължи никому извинение за нищо. Не била безгрешна, но нямало да иска прошка.

Довечера на арената излизат Милена и Хепи Ванче, за която това е трети дуел.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички