Дъщерята на фолк певица попари двама свои колеги

Ето какво каза тя в известен подкаст

Дъщерята на фолк певица попари двама свои колеги | StandartNews.com

Дъщерята на Глория дълго време пазеше думите си относно грозното изказване на Кали и Тото, че майка й нямала хитове. Този техен разговор бързо се разпространи и дори техни колеги се намесиха. Тогава Глория излезе с доста въздействаща позиция, а Симона Загорова едва сега разкрива колко бясна е била и какво й е идвало да направи. 

Талантливата наследница на Глория говори открито за този казус в подкста "Не съм такъв човек" с водещ Красимир Красимиров. Там тя нападна доста сериозно Кали и Тото, които си позволиха да говорят за майка й и да омаловажават 30-сет годишния й труд. 

"Изобщо не се ровя да гледам какво пишат за нас. Има някои неща, които ми пращат или попадам случайно. Та, попаднах и на това нещо и бях бясна. В нашето семейство ние избираме битките, които да водим. Има едни битки, които си струват, има и такива, на които въобще не трябва да се обръща внимание. Да бъдеш колегиален човек означава да не плюеш чуждия труд. Всеки изпълнител се старае колкото може, с каквито пари разполага и преценява кога и каква песен да пусне, как да изглежда и т.н. Но пред фактите, че тази жена е легенда и е доказала, че от нея може да се взема пример. Била е на битки на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един момент да се обърнеш на фона на 15 успешни албума, на основоположника на този стил, от който всички други в момента изкарват пари, да кажеш, че няма хитове", споделя Симона. 

"Майка ми поставя началото на този стил, дава толкова много на хората, посвещава си живота и в един момент това да не ти се оцени, а ти тази година правиш 30 години на сцена! Фактите говорят. Кали и Тото се изложиха много с това си изказване. Не случайно майка ми прави голям концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали направя 30 години на сцена и имат толкова много песни и албуми зад гърба си, тогава евентуално можеш да говориш за успехите или неуспехите на другите. Ако нямаш неговите постижения по-добре млъкни и недей да се излагаш по този начин", беснее още тя. 

"Нормално е това нещо да ме засегне. Първо, става въпрос за майка ми, а също така съм музикант и виждам за какво става на въпрос. Време е да благодаря на колеги, които защитиха майка ми. Галена го направи в национален ефир, Диона го направи в твоя подкаст. Ние не бяхме хората, които трябваше да влизат в пряка конфронтация с това нещо", допълва още Симона, която следва стъпките на майка си и вече се радва на своя кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай