Дарина купонясва с Гибсън и Слай

Павлова празнува Св. Валентин на ВИП парти в Холивуд

Дарина купонясва с Гибсън и Слай | StandartNews.com

Лос Анджелис. Дарина Павлова посрещна празника на влюбените Св. Валентин в компанията на холивудски звезди. Бизнес дамата празнува с новите си приятели Мел Гибсън и Силвестър Сталоун в прочутото заведение "House of Blues Sunset Strip" на Сънсет булевард в Холивуд. Павлова се сприятели с холивудските легенди покрай снимките им на "Непобедимите 3" в София. Тогава тя направи специален филм за България, част от предаването "Sognando Italia", на което е продуцент, и се щракна у нас със звездите в лентата.

 

Дарина изглежда продължава да поддържа близки отношения с Гибсън и Сталоун. "Роки може да е много любезен на Св. Валентин", коментира Павмлова снимката със Слай, която са си щракнали в заведението и която изтече в социалната мрежа. По адрес на Гибсън Дарина изсипа още по-големи похвали: "Най-хубавата усмивка, най-топлото смело сърце и един от най-щедрите хора, които съм срещала. Да не говорим, че е невероятен кинаджия. Щастлива съм и съм горда да бъда твоя приятелка..."

 

Програмата за вечерта също е била особено звездна - Том Джоунс, Наташа Бедингфийлд и група "Кис" са забавлявали гостите. С шоуто всъщност са се набирали средства с благотворителна цел за международната организация "Mending kids", която помага на болни деца. Пропуските за шоуто най-вероятно са достигали солидни суми. Кавалерът на Дарина от Италия бил Сандро Рубини, пиар на компанията "Проджект Ай Пръдакшънс", с която тя често работи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай