Даниел Крейг каза кой е новият Бонд!

Той е луд фен на Ливърпул и Клоп

Даниел Крейг каза кой е новият Бонд! | StandartNews.com

Поредният филм за подвизите на Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака", вече е по кината и предизвиква сериозен интерес сред феновете.

Това е пети и последен филм за смятания за може би най-добрият Бонд Даниел Крейг. 53-годишният англичанин стана световна знаменитост с участието си в поредицата за най-добрия таен агент на кралицата, но много от вас може и да не знаят, че той е и запален фен на футбола.

Крейг даде интервю за Sky Sports пред Джейми Карагър, който не пропусна да го разпита за любовта му към Ливърпул и Юрген Клоп.

Запитан дали германският мениджър би могъл да влезе в ролята на Джеймс Бонд, Крейг отговори: "Аз го боготворя, така че да. Имах късмета да си поговоря с него на няколко пъти и разбрах, че той е точно човекът, който бих искал да води моя отбор, а аз - да следвам.

Клоп е лидер и мисля, че е дори много повече от Джеймс Бонд."

Заради интервюто на Крейг с Карагър, Клоп бе попитан дали той смята, че е подходящ избор за следващия Джеймс Бонд.

"Бих бил много слаб Бонд - отговори той. - Целият свят би се отвратил, ако ме покажат как излизам от водата по шорти.

Неговата работа е да спаси света, а аз трябва да помагам на Ливърпул. Даниел ще ми липсва като Джеймс Бонд, защото си вършеше работата перфектно."

Даниел Крейг е огромен футболен фен още от дете. Още оттогава подкрепя Ливърпул, а тогавашните звезди на тима са неговите идоли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай