Дамите плачат. Джейсън Момоа направи немислимото (ВИДЕО)

Звездата има кауза

Дамите плачат. Джейсън Момоа направи немислимото (ВИДЕО) | StandartNews.com

Секс символът Джейсън Момоа разплака дамите по света. Той направи немислимото – отряза до кожа косата си.

43-годишният актьор Джейсън Момоа сподели видео, на което се вижда как близък негов приятел подстригва, реже и бръсне почти до кожа косата му.

В клипа Джейсън показва отрязани кичури и обяснява причината за решението си.

„Алоха на всички, бръсна се и го правя заради пластмасата за еднократна употреба - уморен съм от тези пластмасови бутилки, трябва да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези глупости“, споделя той с последователите си в Инстаграм.

Сериозното му послание беше прекъснато за кратко от лек полъх на вятъра, който разсмя актьора, който сподели, че от дълго време не е усещал вятър в главата си.

„О, човече, никога не съм усещал дори вятъра точно там“, възкликна Мамоа.

Косата на Джейсън Момоа се превърна в нещо като негова запазена марка, след като участва в сериала „Игра на тронове“ и получи главната роля на Аквамен. Актьорът споделя във видеото, че е почувствал нуждата да направи нещо шокиращо, за да повиши осведомеността за голямата зависимост от пластмасата за еднократна употреба.

„Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкова тъжни, така че моля ви, всичко, което правите, за да премахнете пластмасата за еднократна употреба в живота си - помогнете ми“, призовава той.

„Пластмасовите бутилки са нелепи“, посочва още Мамоа.

Все пак на кадрите се вижда, че актьорът не премахва цялата си коса, а остава с прическа тип „мохикан“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай