Д-р Щонова разгорещи "Денсинг старс", шашна всички

Партньорът й на дансинга едва я удържа

Д-р Щонова разгорещи "Денсинг старс", шашна всички | StandartNews.com

Феноменална пластичност показа д-р Неделя Щонова на старта на „Денсинг старс“, след като се развъртя като фурия в страстна самба. Партньорът й на дансинга - Атанас Месечков, едва я удържа в ръцете си.

В края на танца телевизионната водеща обви врата му с крака и направи шпагат. „Исках да бъдеш още по-разкрепостена!“,  нахъса я след изпълнението й съдийката Илиана Раева, пише "Марица". 

Шок! Гаф в първите минути на "Денсинг старс"

Горещото изпълнение на д-р Щонова получи заслужено високи оценки от безкомпромисното жури в лицето както на Илиана, така и на Галена Великова и семейната двойка Франциска и Томаш Папкала. Преди Неделя на паркета се завъртяха синоптичката Натали Трифонова, певицата Боряна Баташова и ергенът Виктор Стоянов. 

Въпреки че се справи перфектно, Неделя не е застрахована от отпадане, защото конкуренцията е свирепа. Още тази вечер една от танцовите двойки ще се класира последна и ще отпадне. Кой да остане в предаването и кой ще си тръгне от него решават зрителите и професионалното жури. Линиите за гласуване бяха отворени още в първите минути, за да може всеки да подкрепя своите фаворити.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vikos
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си------ https://shout.to/testa

Откажи