Човешки останки до имението на Хари и Меган/ФОТО/

Какво се оказа?

Човешки останки до имението на Хари и Меган/ФОТО/ | StandartNews.com

Човешки останки са намерени в близост до дома на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари в Монтесито, гръмна западната преса. На страшната находка се натъкнали  озеленители на пътя край пищното имение на херцозите на Съсекс, което те придобиха за 14,7 милиона долара преди година, обяви The Sun.

Дом Меган Маркл и принца Гарри

Работата по обекта незабавно била спряна и на място е извикана полиция. Защото за спокоен район без никакви инциденти като Монтесито, зловещата находка е истински кошмар, твърдят съседите.

Дом Меган Маркл и принца Гарри

По време на разследването обаче се оказало, че откритите човешки кости са на няколко хиляди години. Спешно повиканите антрополози са установили, че останките са на дете или младеж - индианец от племето Чумаш, обитавало района още преди 11 хиляди години.

Меган Маркл и принц ГарриВластите потвърдиха, че имотът, в който са намерени човешки останки, няма нищо общо с Меган Маркъл и принц Хари.

Меган и Хари купиха къщата си от руския бизнесмен Сергей Гришин, бивш съсобственик на RosEvroBank, припомня и руската преса, която също писа за случая.През 2009 г. Гришин купил къщата за 25 милиона долара и от години се опитвал да я продаде за 34 милиона долара. Никой обаче не проявил интерес и милиардерът понесъл солидни загуби от продажбата й.

Районът, в който живеят херцозите, е много престижен - съседите им са много богати хора и знаменитости като Опра Уинфри и Елън Дедженерис. Не всички местни жители обаче са доволни от съседите си от кралското семейство. След като Меган и Хари се преместиха в Монтесито, гражданите започнаха да се оплакват от големия поток от туристи и папараци, които непрекъснато се опитват да заловят двойката, в резултат на което редовно нарушават общественото спокойствие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай