Чий е мистериозният череп, открит в Родопите?

Той няма аналог в историята на гръбначната фауна

Чий е мистериозният череп, открит в Родопите? | StandartNews.com

Черепът, открит в Родопите от българския уфолог Ценко Симеонов преди близо 20 години, породи дискусии в Русия за произхода му. Телеграм каналът „Храм прошлого“ публикува снимки на находката и рисунка, показваща как най-вероятно е изглеждал пришълецът. 

Този артефакт има шест мистериозни кухини, което според изследователите би могло да означава, че съществото е разполагало с някакви сетивни органи, но най-странното е, че няма уста, пише електронното издание, цитирано от Флагман. 

Руски уфолози още гадаят дали е на пришълец от друга планета или на същество, създадено след експеримент на атлантите, за което намекна преди близо две десетилетия Кубрат Томов. 

Според българите, които са изследвали родопския череп, той няма аналог в историята на гръбначната фауна. 

В интервю за Флагман.БГ преди десетина години Ценко Симеонов каза, че ако си направите труда да потърсите череп на каквото и да било животно, то няма как да тежи само 195 грама, а многократно повече. Намерената от уфолога находка е с много тънки костици. 

Той споделя, че контактува с извънземни и дори се е качвал на техен космически кораб. 

Нашествие на извънземни ще има, ако някой използва атомно оръжие

За тях Ценко Симеонов казва, че са от Космическата галактическа конфедерация, която се стреми да запази и да подобри живота на Земята. „Бог създава душата, като дава частица от себе си и тя започва да се преражда, т.е. да се усъвършенства на еволюционно и вибрационно ниво. Усилването на материалната вибрационна вълна в човека пречи на душата да продължи през преражданията и да събира Божествена енергия, за да може в края на преражданията си да се върне с нея при Бог. Той е една златна огромна планета, която ражда живота. Живее от кръговрата на душите, т.е. на фината енергия. Тя е основата и затова казваме, че Бог е в нас и е във всичко“, разказва уфологът. 

Неотдавна в интервю за Флагман.БГ той заяви, че извънземните много пъти са се намесвали в конфликтите на Земята и дори са спирали изстрелването на ядрени бойни глави. Ако сега някой се опита да атакува противника си с такова оръжие, веднага ще започне нашествие от извънземни, предупреждава Ценко Симеонов. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай