Честито! Голяма радост за Куентин Тарантино

Режисьорът и съпругата му станаха родители за първи път през февруари 2020

Честито! Голяма радост за Куентин Тарантино | StandartNews.com

Режисьорът на "Криминале" Куентин Тарантино и съпругата му Даниела са станали родители на момиченце.

„Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да обявят, че Даниела роди момиченце на 2 юли 2022 година, малката сестричка на Лео, тяхното първо дете“, се казва в общо изявление на двойката, цитирано от „Пийпъл“.

59-годишният режисьор и 38-годишната му съпругата, която е певица и модел, разкриха през февруари тази година, че са в очакване семейството им да нарасне с още един член.

Тарантино и съпругата му станаха родители за първи път през февруари 2020 г., като кръстиха малчугана Лео.

Даниела е дъщеря на израелската певица и композитор Цвика Пик. Двамата се срещат за пръв път през 2009 г., когато Тарантино промотира филма си "Гадни копилета" (Inglourious Basterds) в Израел.

Двамата се сгодиха през 2017 г., а сватбата бе през ноември 2018 г. с камерна церемония в Лос Анджелис.

Миналата година Куентин разказа повече за усещането да е баща в „Шоуто на Джими Кимъл“, разкривайки как той и Даниела избрали името на малкия Лео, припомня ladyzone. Тогава култовият режисьор категорично заяви, че синът им не е кръстен на един от добрите приятели на Тарантино – актьора Леонардо ди Каприо.

"Лео е кръстен на дядото на жена ми. Избрахме това име, защото той е нашето малко лъвче“, обясни тогава носителят на „Оскар“.

Любопитен е фактът, че създателят на „Криминале“ и „Глутница кучета“ никога не е получавал „Оскар“ за режисура. Тарантино два пъти е получавал статуетката, но в ролята си на сценарист. Той има три номинации за режисура – за „Криминале“, за „Гадни копилета“ и за „Имало едно време в Холивуд“.

Куентин Тарантино е признат за един от най-гениалните живи режисьори. Остава му само още един шанс да спечели „Оскар“ за режисура, защото той планира да направи само 10 филма, а „Имало едно време в Холивуд“ от 2019 г. беше деветият му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай