Честито: Гиби Искренов отново ще става дядо

Дъщеря му пак е бременна

Честито: Гиби Искренов отново ще става дядо | StandartNews.com

Легендата на българския футбол Божидар Искренов ще става дядо за втори път. Дъщеря му отново е бременна, като заесно със съпругът й Джонатан очакват с нетърпение бебето.

То ще се появи на бял свят през декември, споделя бъдещата мама. Коремчето на Настася вече си личи, а тя самата сияе по време на лятната семейна почивка. Синът им Хенри също няма търпение да се сдобие с братче или сестричка. Засега гордите родители не издават пола на бебето.

Настася и Джонатан са семейство от три години. Те вдигнаха приказна сватба през лятото на 2018-а. Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в огромното имение хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан.   

Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и бившата му съпруга Алина се събраха на едно място за първи път след развода им, напомня столичен ежедневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай