Ченгетата на Попов се събират през септември

Ченгетата на Попов се събират през септември  | StandartNews.com

Очаква се следващият сезон на "Четвърта власт" да бъде произведен в началото на 2016-а

Виктор Божинов вероятно ще започне снимките на "Под прикритие"

Явните и тайни ченгета на инспектор Попов се събират в началото на септември. Снимките на "Под прикритие" стартират следващия месец. Пръв "камера" вероятно ще извика самият Виктор Божинов. Вчера той, Севда Шишманова и Димитър Митовски се събраха за пореден път, за да бистрят стратегията на новото продължение. Библията на сезона вече е готова. Работата по нея се проточи, тъй като в екипа от сценаристи има нови хора. Между тях е дори бг автор от странство, който е изключително "печен" в усукването на крими интригите. Каквото и да се случи оттук нататък, Митовски играе сам - той разтури съвместния си бизнес с Димитър Гочев и Росен Цанков след скандалите около неизплатени хонорари на артисти и служители от трите сериала на вече бившето трио - "Под прикритие", "Фамилията" и "Революция Z". За жалост, тийнейджърската поредица засега е във фризера.

Вече е ясно, че новото ченге под прикритие е Бойко Кръстанов, който в компанията на колеги, между които и Явор Бахаров, неотдавна спаси човек от удавяне на родното Черноморие. Младокът имаше още малко снимачни дни в ирландския сериал, за който се труди вече почти година, но скоро ще бъде на пълно разположение на БНТ.

"Джаро ще ми липсва, но вероятно ще се намери кой да го замести. Злото е неизкоренимо, то само се трансформира", категоричен е Владо Пенев, чиито герой, инспектор Попов, попада в затвора за убийството на ексавера си. Ако всичко върви по план, ще гледаме "Под прикритие" след новогодишната ваканция. Тогава пък би трябвало да започнат снимките на втория сезон на "Четвърта власт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай