Бурята не стихва. Това Уилям никога няма да прости на Хари

Хвърлиха ме на вълците, изплака Меган

Бурята не стихва. Това Уилям никога няма да прости на Хари | StandartNews.com

Документалната поредица "Хари и Меган" продължава да е най-обсйжданият сериал по Netflix след като станаха известни и последните 3 серии..

Принц Хари и Меган Маркъл разказаха как са се срещнали, подробностите за кралската сватба и какво се е случило по-късно в отношенията им с кралското семейство. Те също така разкриха какъв е животът им, след като се преместиха в Америка.

"Не ме хвърлиха на вълците, те ги нахраниха с мен", отбеляза бившата актриса по адрес на краската фамилия.

This image has an empty alt attribute; its file name is hari-i-megan-vo-dokumentarec.jpg

Хари твърди, че останалата част от семейството ревнува от популярността на Меган, затова тръгнали да я унищожат. Той също така разкри, че брат му Уилям го заплашил, че никога няма да му прости, ако напусне Обединеното кралство. Това станало по телефонен разговор в присъствието на баща му Чарлз и кралица Елизабет II.

Хари обвинява крал Чарлз, че не казва истината, а баба си, че многократно го е позволявала.

След всички тези обвинения кралски експерт разкри пред Daily Mail какво най-много е възмутило принц Уилям в документалната поредица на брат му.

Принцът бил ужасен от враждебното използване на прословутото интервю на принцеса Даяна от 1995 г., дадено пред BBC.

This image has an empty alt attribute; its file name is princ-hari-i-vilijam-838x1024.jpg

В него бавачката на принцовете Александра Петифър, известна още с името Тиги Лег-Бърк, се твърдеше от журналиста, че е бременна от Чарлз и това сипа сол в развода на кралското семейство.

Жената, която се грижеше за Уилям и Хари като малки, впоследствие се яви пред Върховния съд в Лондон и заяви, че не е имала връзка с техния баща, докато е работила за семейството през 90-те. А според изявление на адвоката на Петифър, критиките към нея са довели до „сериозни лични последствия за всички засегнати“.

This image has an empty alt attribute; its file name is lejdi-dijana-1.jpg

В средата на 2022 година Тим Дейви, генерален директор на BBC, потвърди, че корпорацията ще плати огромна сума на детегледачката.

„Бих искал да използвам възможността да ѝ се извиня публично, а също на принца на Уелс, на херцозите на Кеймбридж и Съсекс за начина, по който принцеса Даяна беше измамена и последвалото въздействие върху живота им“, обясни Дейви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай