Бургаска красавица свали пръстена си от Румен Радев. Защо?

Теодора Мудева накара всички да говорят за нея

Бургаска красавица свали пръстена си от Румен Радев. Защо? | StandartNews.com

Бургазлийката Теодора Мудева, която е носителка на титлата "Мис България 2018", свали годежния си пръстен от своя любим Румен Радев, предаде „Флагман”. 22-годишната красавица, която е възпитаничка на Английската гимназия в морския град, а в момента учи „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“, и гаджето й бяха част от екстремното шоу "Игри на волята". Те станаха фаворитите на десетки фенове на предаването.

Теодора и Румен се сгодиха и уж се готвеха за сватба, но нещата явно са се променили. Последователите им в Инстаграм бързо забелязаха, че между двойката става нещо, тъй като миската и учителят по физическо вече не са "приятели" в социалната мрежа. Още повече, Теодора е свалила годежния си пръстен. „Заедно ли са изобщо двамата“, се превърна в най-често задавания въпрос в профила на миската.

„Не искам да коментирам темата дали сме заедно. Ще оставя без коментар и въпроса защо не си нося пръстена“, лаконична бе пред  „Телеграф“ Мудева. Междувременно направи впечатление, че все пак двойката все още пази общите си снимки, публикувани в Инстаграм. Последната такава в профила на Теодора е от 18 февруари. Тогава тя е споделила снимка с любимия си, под която е написала: „В месеца на любовта всичко е по две“.

„В момента съм на лекции, не искам да говоря повече“, завърши красавицата. И в профила на хубавицата се вижда, че в момента е залегнала над учебниците, тъй като почти всеки пост е свързан с книги и лекции. Любовта си пък е насочила към новия си домашен любимец. Припомняме, че наскоро Мудева се сдоби с пудел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай