Бой за вилата на Георги Калоянчев! Реакцията

Какъв е отговорът на съпругата му

Бой за вилата на Георги Калоянчев! Реакцията | StandartNews.com

Дават потресаваща сума за имот на легендарен български артист.

Духът на големия актьор Георги Калоянчев все още витае в любимата му вила в квартал „Градоман“ в Банкя. Близките му са сложили на една от пристройките към къщата огромен плакат с неговия лик, а съпругата му Валя продължава да отхвърля оферта след оферта за тузарския имот.

Наскоро вдовицата на актьора пак се е преместила на чист въздух в „Градоман“, след като изкарала студените и неприветливи зимни месеци в столичния си апартамент, където живее синът ѝ Ивайло. Във вилата за нея се грижат другият ѝ наследник Явор и семейството му от ранна пролет до късна есен. Те вече са започнали да обработват градината си, където гледат и цветя, и зеленчуци домашно производство.

Вилата на покойния артист изглежда в добър вид. Каменната ограда е завършена, дворът е добре окосен и не тъне в бурени, а улицата отпред се поддържа чиста. Преди година тя най-сетне бе прекръстена на негово име, след като предложението прашасваше из кабинетите на общинската администрация. Столични бизнесмени предлагали за вилата на Калоянчев над 1 милион лева, но роднините му за нищо на света не били готови да се разделят с нея.

Софийският му апартамент, който се намира в една и съща кооперация заедно с този на Стоянка Мутафова, също струва поне толкова. Валя Калоянчева обаче била категорично против синовете ѝ да разпродават имането на баща си, пише "Ретро".

„Времето не лекува мъката ми по моя Георги. Поплаквам си всеки ден, говоря си със снимката му, поздравявам го сутрин и вечер. Сякаш всичко си е, както е било. Подчиних живота си на него, простих му и изневерите, и всичко, но не съжалявам. Преди всеки ден ходех на гроба му, сега невинаги го правя, защото и аз не съм в първа младост. Но постоянно говоря за него с децата си. Не е малко, 59 години живяхме с него в добро и лошо", казва Валя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Maria
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук: https://shout.to/ketoex

Откажи