Борисов спасил с работа чистачките на летището

Борисов спасил с работа чистачките на летището | StandartNews.com

Бог да Ви благослови, пишат хигиенистките на премиера

Чистачки от летище София се готвят да посрещнат от благодарност премиера Бойко Борисов тази вечер пред Правителствената зала на терминала."Колеги и колежки, всички, които искат да останат на Летище София, довечера пред Правителствена зала в 18.00 часа с деца, мъже и роднини, елате да изразим благодарността си на Единствения Човек в тази държава - Господин Премиера, Бойко Борисов. Човекът, който ни чу и разбра нашата болка!!!", написа във Фейсбук една от хигиенистките на летището Евелина Петрова.

В още една публикация във фейсбук групата "Летище София замириса" жената пише: "Вярвате ли в чудеса?! Аз - Да!
Преди половин час говорих с г-н Бойко Борисов, да, с г-н Бойко Борисов – Министър-Председателя на Република България. Той каза, че независимо от всички сложности и трудности, които ще му струва това, ще прекрати договора, и ще ни остави да работим на летището". "Аз съм чистачка, на която се обади Премиера. Господин Борисов спасява моето семейство, спасява нашите семейства!!! Ние знаем колко трудно ще бъде това за него. И точно поради тази причина още повече сме признателни и благодарни!

Господин Борисов, Бог да Ви благослови!", пише още развълнувана Петрова. Както е известно премиерът е на срещата на върха на държавните ръководители в Брюксел, но също сподели във фейсбук написаното от Евелина Петрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай