Бомба! Братът на Ружа Игнатова взриви мрежата СНИМКА

С един кадър

Бомба! Братът на Ружа Игнатова взриви мрежата СНИМКА | StandartNews.com

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова – Константин май се завърна в България с първородното си дете.

"До намирането на вътрешния мир пътят е дълъг. Мога да бъда само благодарен, че имам правилната компания да ме води по този път", написа известният брат.

Под фотоса обаче, който изглежда като обикновена разходка в парка, може би с рожбата на някой приятел, Константин постави хаштага "Животът на бащата" и взриви мрежите.

Това поражда много нови въпроси за статуса и семейния му живот. Рожбата изглежда на не повече от 2-3 годинки и е облечена като малко момченце.

 

 

Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

За личния му живот не се знае нищо освен, че откакто се върна у нас доста хайлайф дами го налазиха.

Последователки в мрежата му станаха бивши участнички в "Ергенът", които така и не намериха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска - Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са изключително заинтересовани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка, пише dnes.bg.

Дали сега обаче ако бившият затворник се окаже самотен баща ще го желаят толкова много дами, предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай