Боливуд стъпва в София

Очакваме Айшвария Рай в Киноцентъра

Боливуд стъпва в София     | StandartNews.com

Айшвария Рай, най-голямата звезда на Боливуд и някогашна "Мис Свят", скоро може да се появи в "Ню Бояна". Това стана ясно на разговора между Вежди Рашидов и Гаятири Батра, топпродуцент в телевизията и киното на Индия.

Те се договориха за бъдещи копродукции. Хитовете, произведени в Боливуд, стигат до 2,5 млрд. души в над 50 страни, а 300 заглавия се снимат в чужбина. Така че София има всички шансове, решиха Георги Стоянов, Галина Тонева, Иван Ничев, Димитър Гочев, Димитър Митовски и Магърдич Халваджиян, които се включиха в дебата. Началото на бъдещия съвместен бизнес ще бъде поставено със седмица на родното седмо изкуство в Делхи или Мумбай.

Айшвария Рай стана световноизвестна, след като се снима в "Булка и предразсъдъци", индийски кавър по класиката на Джейн Остин "Гордост и предразсъдици". Тя все още била в отпуск в майчинство, но скоро ще заработи на пълни обороти. Неслучайно Джулия Робъртс я определи за най-красивата жена в света. Като съпруга на Абишек Бачан, син на най-голямата звезда на индийското кино - Амитаб Бачан, синеоката чаровница постоянно е следена от медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай