Близнаците харчат на поразия, телците трябва да са дружелюбни

В днешния ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това

Близнаците харчат на поразия, телците трябва да са дружелюбни | StandartNews.com

Овен

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще ви зарадват с положителна новина.

Рак

Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви успешна работа. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Рак. Днес вечерта Ви носи различни възможности, избора остава за вас. Днес се вслушвайте по-внимателнв в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Лъв

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да ви е неприятно, обстоятелствата ви принуждават да се заемете с работа, която няма да ви донесе полза. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Дева

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Дева са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не е изключено да пропилеете празничния ден в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане.

Везни

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Стрелец

Днешният ден ще ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Водолей

Този петък оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс.

Риби

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките ви хора.

Източник: targovishtenews.net

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай