Българска дизайнерка с фурор на Кан

24-годишната Десислава Тошева представи свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието

Българска дизайнерка с фурор на Кан | StandartNews.com

Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната Десислава Тошева представи свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието. 

Кан открива бранда на 24-годишната Десислава Тошева в социалните медии. След това поканата към нея идва бързо. Имала е един месец, за да изработи всички нови дизайни. 

„Правят се проби, след това шивачки наместват по размерите на звездата, която ще облече роклята, така че няма нищо, което е предвидено и всичко на място се избира в последния момент“, каза Десислава пред bTV.

Модната къща съществува от шест години. Тогава Десислава Тошева решава сама да изработи роклята за абитуриентския си бал, защото не успява да си хареса модел в магазините. Днес й прави впечатление, че момичетата харесват повече дълги рокли с камъни и пера.

„Дългата рокля, то зависи от самата рокля, дава специална увереност и специален завършек на целия външен вид, когато има специален повод, на който иска да се чувства като най-добрата версия на себе си“, обясни Десислава. 

На въпроса какво трябва да се покаже от женското тяло, тя е категорична, че това са талията и ханшът.

Десислава Тошева разказва, че тази година се търсят нежните, деликатни нюанси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай