Бъкингам на нокти. Чака нова изненада от Хари и Меган

Кралски експерт говори за плановете на двойката

Бъкингам на нокти. Чака нова изненада от Хари и Меган | StandartNews.com

Кралското семейство е на нокти. Чака нова изненада от блудните херцози Хари и Меган буквално още следващата седмица. Това става ясно от думите на кралския експерт Ричард Фицуилиамс пред Express.co.uk. Той  описа херцога и херцогинята на Съсекс като "абсолютно непредсказуеми" по отношение на техните работни проекти.

Меган Маркъл наскоро обяви предстоящия си анимационен сериал с Netflix, в който главен герой е малкият принц Джорд. Хари пък се ангажира с документален сериал за игрите Invictus и се очаква да издаде мемоарите си.

На въпрос за бъдещите намерения на двойката, Ричард Фицуилиамс каза пред Express.co.uk: „Притеснението ще дойде, ако направят нещо общо с кралското семейство.

„Единственото нещо, което можете да кажете за Съсексови, е, че те са абсолютно непредсказуеми и вие просто не знаете - това е всичко, което може да се каже. Може да ни изненадат следващата седмица. Току що чухме за книгата на Хари!". Принц Хари обяви на 19 юли, че е сключил сделка, за да пусне мемоарите си през есента на 2022 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай