Бизнес дами събраха пари за благородна кауза

Звезди пяха и свириха за традиционния бал на Лайънс клуб София Витоша

Бизнес дами събраха пари за благородна кауза | StandartNews.com

Хуманизъм, щедрост и елегантност по традиция бяха запазените марки на ежегодния благотворителен бал, на който бизнес дамите от Лайънс клуб София Витоша събраха пари за поредната си достойна кауза. Във вечерта на християнското семейство, празнувана в Рейнбоу плаза, се обединиха приятели и съмишленици. На финала се оказа, че сумата е внушителна – 110 000 лева, и че тя е за център за защитена заетост „Градина-Вдъхновение“ в Божурище, изграждане на фотоволтаична система, кухня и комбинирано игрище. Осъществените досега проекти на женския клуб са за над два милиона.

Мая Косева, която блестящо поведе томболата и търга, в компанията на Марина Вълканова и съпруга й Мустафа Карасели

Изисканото общество аплодира оперната дива Гергана Николаева, Владо Димов, цигуларката Катерина и световноизвестната пианистка Донка Ангъчева - с 9 издадени албума и над 2 милиона и 200 хиляди последователи и слушания в Spotify.    

Великият приор на Велик приорат-България Румен Ралчев кавалерства на съпругата си, известната режисьорка Магдалена Ралчева, и властелинката на диамантите Мирела Ненчова

Станислава Георгиева, председател на клуба, посрещна гостите, сред които беше Цвети Шопова, президент на всички Лайънс клубове Дистрикт 130 в България, членове на Лайънс клубовете „Диамант“, „Кепитал“, „Плевен-Мизия“, „Панагюрище“, „Дунавски братя“, „Огледало-Плевен“, както и на Зонта клуб-София.

Бизнесменът Георги Вълканов със съпругата си Лия

На търг бяха разиграни артефакти - картина на Светлин Русев от 1996 година, предоставена от Гергана Ташкова, малка пластика „Дон Кихот“ на Ставри Калинов, платно на Владимир Цоневски, 20-годишен арменски коняк, осигурен от Кристина Тепкян, романтичната експресия „Далеч отвъд“ на Диди Бозаджиева, икона „Свети Георги“ от XIX век с посребрен обков, отново от колекцията на Гергана Ташкова, Библия с корица от дърворезба от сбирката на Весела Мирянова, пейзажа „Морски тайни“ на Павел Митков, представен от Анелия Димитрова, порцеланови ръчно изработени вази в стил „Наполеон“ с позлата от 24 карата от SSG, уиски за ценители... Всички получиха книгата „Повече благодарност“ на световноизвестния коуч по личностно развитие Моузес Налока. Водещ на събитието бе Никола Стойнов.

Бившият вицепремиер Гроздан Караджов с жена си Цецка Караджова и с председателката на Лайънс клуб София Витоша Станислава Димитрова

Нели Беширова с библейската корица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай