Бившата на Чарли Шийн проговори за живота си с него

Как са прекарали те съвместните си отношения

Бившата на Чарли Шийн проговори за живота си с него | StandartNews.com

Денис Ричардс говори в подкаста "Just B" за отношенията ѝ с бившия ѝ съпруг, актьора Чарли Шийн, и как се е чувствала спрямо неговата алкохолна зависимост.

Актрисата твърди, че когато го срещнала, била доста наивна, но тогава той бил друг човек. Когато се срещнали, той казал, че "е трезвен от четири години" и тя никога не е мислила, че може да "рецидивира". "Не познавах човека, за когото всички ми разказваха. Познавах само този, когото срещнах. И това беше човек, който беше трезвен от четири години. Не го съдих за миналото му. Човекът, когото срещнах, беше много различен от човека, който тръгна надолу.", признава Ричардс.

И докато някои похвалиха Денис, че е накарала "лошото момче" да се поправи, актрисата призна, че е нямало да излезе с него, ако е страдал от пристрастяване. "Той беше трезвен и съвсем различен човек. С него се запознах."

Бракът и бързият развод с Чарли Шийн Чарли Шийн и Денис Ричардс се ожениха през 2002 г., но се разделиха през 2005 г., когато Ричардс беше бременна в шестия месец с втората им дъщеря. Разводът им беше шумен и на фона на скандалите Шийн отново започна да употребява наркотици и алкохол.

Още преди да срещне Денис, актьорът страдаше от алкохолна и наркотична зависимост. От 1990 г. той редовно се подлагаше на рехабилитация. Чарли Шийн разкри още, че има ХИВ. Наскоро мрежата обсъждаше кариерата на Денис Ричардс и дъщерята на Чарли и Денис. Сами прави пари на еротичната платформата OnlyFans. Тя е активно подкрепяна от майка си, която също отвори собствен акаунт в платформата, пише БГНЕС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай