Бивша на Клуни заголи гръд във Виена

Бивша на Клуни заголи гръд във Виена | StandartNews.com

Роклята на Елизабет Каналис се свлече в разгара на бала в операта

Елизабет Каналис, бившото гадже на Джордж Клуни, разголи гръд във виенската Щатсопер на най-култовия бал в австрийската столица.

Страхотната мадама беше в рокля на британската дизайнерка Вивиен Уестууд. Каналис запази самообладание и обърна всичко на смях. Най-очарован и замаян, естествено, остана кавалерът й във валса - предприемачът Рихард Лугнер, който домакинства хайлафното събитие. Другата издънка беше педикюрът в червено на Хелмут Бергер - един от най-красивите мъже в киното на 70-те и 80-те, фаворит на гении като Лукино Висконти и Виторио де Сика - който се е превърнал в пародия на самия себе си. Актьорът от "Семеен портрет" се появи на количка заради счупен и гипсиран крак и така се видя моравия лак. Хелмут, който някога беше еднакво обожаван от жени и мъже, като че ли вече е отдал предпочитанията си на собствения пол. Бергер беше специалният гост на братята близнаци от Кьолн Арнолд и Оскар Вес, мастити бизнесмени. Наоми Кембъл блесна в бял тоалет на Азедин Алая, но нямаше кавалер, с който да си гука любовно.

Както винаги, оперният бал беше мощно посетен - канцлерът Хайнц Фишер, половината правителство, бизнесмени, аристократи от цяла Европа, артисти, светски знаменитости от двете страни на океана. Организаторите се бяха погрижили за приятни изненади на гостите - луксозни сладкиши като подаръци за дамите, безплатни шоколадчета, портокалов сладолед в тематичния салон и специални карнавални понички на изпроводяк.

Сред нововъденията се оказаха инсталираната във вестибюла изключително красива зимна оранжерия с портокалови дръвчета, евкалипт, мъхове и папрати. Цветята, с които беше украсена балната зала тази година, бяха лилии.

За сезона на баловете тази година във Виена сметката е зашеметяваща - 500 000 гости и 128 милиона евро оборот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай