Билалов и Стайков работят на празника

Билалов и Стайков работят на празника | StandartNews.com

София. В усилени репетиции минават дните на двама талантливи мъже - Михаил Билалов и Георги Стайков. Актьорите, които дълго живяха в чужбина и се завърнаха с роли на малкия екран, сега застават рамо до рамо на сцената за щастие на естетите. Стайков пък от години не е припарвал до театралната сцена, така че появата му си е голяма новина.

Двамата ще се изявят в "Почти представление", постановка на Явор Гърдев, с когото Билалов по традиция вече си работи. Проектът е на Младежки театър "Николай Бинев" и продуцентска къща "Bright Light Entertainment". Автор на пиесата е Итън Коен, едната половина от звездния дует, грабнал четири оскара и девет номинации за статуетката. Премиерата ще бъде на 18, 19, 29 и 30 май на голямата сцена на Младежкия театър.

Продуцентът на проекта е Асения Стайкова, втората съпруга на Георги Стайков, който стана звезда навремето с ролята си на Ростислав във филма на Иван Андонов "Вчера". Другите първокласни актьори, които ще видим, са Анастасия Лютова, Иван Несторов, Станка Калчева, Искра Донова и младите Николай Йовин, Юлиян Петров, Елена Телбис, както и децата Виктория Лакова и Мартин Лаков.

Постановката обаче не се препоръчва за деца под 16 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай