Билалов стана и си тръгна: Писна ми, не мога повече

Какво се случи

Билалов стана и си тръгна: Писна ми, не мога повече | StandartNews.com

Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази.

Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите.

„Кой художник си спечелва противоречива слава с това, че подарява отрязана част от тялото си на жрица на любовта?“, бе шестото питане, а вариантите, между които тя трябваше да избира, бяха Пол Гоген, Анри дьо Тулуз-Лотрек, Анди Уорхол и Винсент ван Гог. Участничката още преди да чуе отговорите каза Ван Гог и това беше правилно.

Последва въпрос за 1500 лева: „Откъде получава названието си платоничната любов?“ – Философа Платон, Метала платина, Географското плато или Платото за сервиране. Тук дамата също не срещна затрудения и правилно избра философа Платон.

„Коя е най-старата от изброените азбуки?“, я пита след това водещият Михаил Билалов, а Бънкова избра Финикийска в конкуренцията на Латиница, Кирилица и Гръцка, продължавайки напред в играта.

На следващия въпрос й се наложи да се допита за първи път до жокер. „Колко деца имат Татко Барба и Мама Барба от известната анимация „Барбароните“?“ – 3, 5, 7 или 9. Стефанка се насочи към три, но реши да повика приятелката си Владина от публиката.

Тя призна, че се двоуми между девет и седем. Затова двете се обединиха около отговор С и Билалов ги зарадва, че това е правилно.

След това участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпросът за нея бе: „Майстори в битката с кое оръжие са били жителите на Балеарските острови, което ги прави ценни съюзници в античността?“ – Меч, Копие, Лък или Прашка.

Жената се насочи към лък, но реши да не рискува и затова се обади на приятелката си Мариана Митева от Париж. За нейно съжаление жокерът не каза нищо в слушалката.

Поради тази причина Бънкова поиска и 50:50, с чиято помощ избра прашка и така продължи напред в играта.

„Кой баскетболист, висок 218 сантиметра, вкарва 38 387 точки за 20 сезона в НБА?“, бе следващият въпрос, а възможните отговори – Уилт Чембърлейн, Карийм Абдул-Джабар, Меджик Джонсън и Майкъл Джордан.

Участничката чистосърдечно призна, че не знае отговора, но посочи интуитивно „Б“ и той се оказа верен. Това предизвика нестандартна реакция в Михаил Билалов. Той първо се хвана за главата, а след това стана и тръгна да си ходи от студиото.

„Не, аз си тръгвам вече! Писна ми. Ей такива интуиции днеска, вече полудях. Не мога повече. Ей така, да дойдат от Бургас да ми дават някакви… Сега ще трябва да давам чек. Идват тука, нищо не знаят, баскетбол за първи път чуват, и шляяяяяп. 10 бона ей така – кош“, каза той с усмивка, пише vihrogon.bg.

Въпросът за 20 000 лева бе „Коя актриса има и британска, и американска Тройна корона?“ – Виола Дейвис, Джесика Ланг, Ингрид Бергман или Хелън Мирън. Тук участничката реши да се откаже, тръгвайки си с 10 000 лева. Извън играта посочи Джесика Ланг, но верният отговор се оказа Хелън Мирън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
gen10
преди 2 месеца

Най-добре ще направи ако си тръгне за винаги от предаването, не става ......

Откажи
Мими
преди 2 месеца

Ама го гледаш,за разлика от мен,не знам дори по коя телевизия е

Откажи
Антифен
преди 2 месеца

Как може за водещ да се сложи човек, който постоянно подсмърча, покашля, секне се. Очевидно има синузит. Харесвах шоуто, сега ако го гледам е без звук

Откажи
Иванов
преди 2 месеца

Това предаване се е изчерпало отдавна и никой ама никой няма да доближи вече стотехиляди лева.незнам защо го въртят още добре че след две години се усетиха и го спряха поне в следобедните часове и трябва да се прекръсти на тръгни си малко по богат

Откажи
Коцето
преди 2 месеца

Жалки пари дават.Главната цел е да дадат колкото се може по-малко.

Откажи
преди 2 месеца

Виола Дейвис е правилния отговор.Поправете си сгрешената статия.

Откажи