Билалов остана без думи в "Стани богат"! Участник му взе акъла

Страховита изповед

Билалов остана без думи в "Стани богат"! Участник му взе акъла | StandartNews.com

Идвам в предаването "Стани богат", защото съм авантюрист по душа, така че се надявам да попътуваме заедно. Това коментира пред  в предаването "Стани богат" морският офицер Михаил Арабаджиев. 

Бил съм през 2014 година в разгара на еболата в Либерия в мисия на ООН. около половин година имаше много случаи на болестта. Понякога имаше по сто случая на ден. Бяха изградени крематориуми, изнасяха се тела, беше тежко. В продължение на година местните власти успяха да се преборят. Но в крайна сметка доброто възтържествува, коментира той.

По това време аз бях военен наблюдател и съм бил в точки на света, където не са виждали бял човек. Трудно беше да им обясним на хората какво представлява болестта. Бяхме в сърцето на еболата, в сърцето на мрака и дадохме светлина, тъй като при тази болест смъртността е 100 процента, разказа той.

Бил съм на различни места - на Балканите, Босна и Херцеговина, в Либия, когато падна Кадафи. Все на горещи места съм бил, посочи той.

Ана и Самуил са моето семейство. От горещите точки нося на семейството си добро настроение и себе си, разказа военният през смях, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай