Бг продуцент със силна заявка за световен хит

„Let`s Make Love“ на STANI вече се радва на интерес в България и Скандинавските страни

Бг продуцент със силна заявка за световен хит | StandartNews.com

Българският продуцент Станислав Милчев Вълев, известен като STANI, дава силна заявка за световен хит с най-новия проект „Let`s Make Love“. В сингъла с вокали се включва носителката на три награди „Грами“ Тифани Фред. Вълев работи за втори път с американската певица, след безспорния успех на парчето „We Like It Loud“, което е официален саундрак към „Привличане“ – един от най-гледаните филми на всички времена в България.

„Let`s Make Love“ се радва на силен интерес, както в България, така и в Скандинавските страни и САЩ. За броени дни парчето достигна до хиляди слушатели в платформите Spotify и YouTube. Проектът е одобрен за разпространение и в мрежата на няколко радиа и телевизии в Скандинавските страни.

Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през повечето времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.

„Let`s Make Love“ е по музика и аранжимент на STANI, а режисьор на видеото, което е заснето в България, е Reezy Rane. Съвсем скоро предстои и представянето на още един съвместен проект с американска певица, която се радва на 3 милиарда слушатели в Spotify.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай