Берлускони позлати бившата си

Плаща й по 100 000 евро на ден

Берлускони позлати бившата си | StandartNews.com

Рим. Само и само да получи развод екс италианският премиер Силвио Берлускони се съгласи буквално да позлати бившата си съпруга.

Той е договорил условията по изплащането на издръжка на бившата си съпруга Вероника Ларио, съобщава вестник “Кориере дела сера”. Берлускони ще плаща издръжка от около 100 000 евро на ден, 3 млн. евро всеки месец, 36 млн. евро на година.

По закон в Италия жената трябва да получава след развода толкова средства, колкото са нужни да поддържа стандарта си на живот,какъвто е бил по време на брака.

Огромната сума отчита и факта, че Ларио няма претенции към имоти – Берлускони запазва всичките си вили, на стойност 78 млн. евро.

Вероника Ларио подаде иск за развод с Берлускони през 2009 г., обвинявайки го в изневяра.

В средата на декември стана ясно, че политикът похотливец има годеница. Избраницата на Берсулскони е 27-годишната Франческа Паскале, носителка на титлата „Мис Неапол”. Красивата неаполитанка се изявява още като телевизионна водеща и съветник на Берлускони.

Според Берлускони годеницата му притежава и вътрешна красота, и има много твърди морални принципи. „Най-накрая не се чувствам самотен”, заяви 76-годишният медиен магнат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай