Вторник,

Бедняк ли? Как спипаха Камен Воденичаров

От: Редактор -
37416
Бедняк ли? Как спипаха Камен Воденичаров
A
A
A

Емблематичният водещ Камен Воденичаров е сменил стария „Ситроен“ с ново БМВ, видя „Телеграф“. Той бе забелязан да обикаля уличките около дома си в опит да намери място за паркиране.

Противно на всякакви слухове, че Камен Воденичаров е закъсал за пари и това е причината да управлява 15-годишен „Ситроен Берлинго“,водещият всъщност се радва на нов лъскав джип.

За себе си той е избрал автомобил в синьо с кожен салон от среден клас. Возилото определено може да събере повече багаж и повече пътници.

Новата джипка обаче му създава трудности с паркирането. Известен факт е, че той живее в центъра на София, където свободните места определено често са ограничени.

В опит да намери място къде да спре колата си Камен Воденичаров направи десетина кръгчета около ул. „Г.С. Раковски“. След 20 минути в търсене в края на краищата водещият спря за около няколко минути на забранено място.

Прави впечатление, че определено е примерен шофьор, защото след като е поседял в спряната кола и обмислил ситуацията, Камен взел решение да не паркира на забраненото място.

Последвали са още няколко обиколки, докато накрая намерил свободно по правилата местенце.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com