Бедняк ли? Как спипаха Камен Воденичаров

Доколко са верни слуховете, че нямал пари

Бедняк ли? Как спипаха Камен Воденичаров | StandartNews.com

Емблематичният водещ Камен Воденичаров е сменил стария „Ситроен“ с ново БМВ, видя „Телеграф“. Той бе забелязан да обикаля уличките около дома си в опит да намери място за паркиране.

Противно на всякакви слухове, че Камен Воденичаров е закъсал за пари и това е причината да управлява 15-годишен „Ситроен Берлинго“,водещият всъщност се радва на нов лъскав джип.

За себе си той е избрал автомобил в синьо с кожен салон от среден клас. Возилото определено може да събере повече багаж и повече пътници.

Новата джипка обаче му създава трудности с паркирането. Известен факт е, че той живее в центъра на София, където свободните места определено често са ограничени.

В опит да намери място къде да спре колата си Камен Воденичаров направи десетина кръгчета около ул. „Г.С. Раковски“. След 20 минути в търсене в края на краищата водещият спря за около няколко минути на забранено място.

Прави впечатление, че определено е примерен шофьор, защото след като е поседял в спряната кола и обмислил ситуацията, Камен взел решение да не паркира на забраненото място.

Последвали са още няколко обиколки, докато накрая намерил свободно по правилата местенце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай