Бъдете нащрек! Какво ни чака в последната седмица на Тигъра

Прогноза на астролога

Бъдете нащрек! Какво ни чака в последната седмица на Тигъра | StandartNews.com

Астрологът Богдан Глоба, син на известните Тамара и Павел Глоба, предупреди, че предстоящата седмица ще бъде разнообразна на събития, но всеки трябва да е нащрек.

Понеделник е подходящ за решаване на технически въпроси, но е по-добре да отложите пътуванията и финансовите инвестиции. Вторник е идеален за саморазвитие, но трябва да сте по-внимателни с парите: не давайте заеми.

Сряда е пълна със събития! Ще трябва да действате в няколко посоки, така че не трябва да хабите енергията си в спорове и скандали. Но в четвъртък можете да оставите всичко да върви по пътя си и да се доверите на съдбата.

Само вашият ум ще ви помогне да изгладите всички остри ъгли в работата и в отношенията в петък. Хвърлете цялата си енергия във вашия бизнес и приоритизиране.

„Събота е последният ден от годината на Тигъра. Кажете сбогом на раирания, но помнете, че той донесе добро и не се карайте за лошото. Денят е натоварен и извънреден, така че се грижете за себе си и близките си“, предупреди Богдан Глоба в канала си в Telegram .

В неделя е по-добре да останете позитивни, да сте близо до любими хора и да се вслушвате в думите им.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай