Бареков праща доброволци в Украйна

Бареков праща доброволци в Украйна  | StandartNews.com

Велико Търново. Бареков изпраща делегация в Украйна, която ще подкрепя украинския народ и партията на Кличко "УДАР". Тази вечер в 18,30 ч. той и негови симпатизанти ще окупират посолството на Република Украйна в София с искане правителството и незабавно да си даде оставката, заедно с оставката на техния президент Янукович.

"Той бърка стратегически накъде трябва да върви Украйна. В резултат на това бяха пролети кървища в Киев. Те са наши политически двойници и близнаци. Ние няма как да подкрепим двойника на Кунева – партията на Тимошенко. Защото там има лидери, които са в затвора за извършени тежки престъпления. Така, че ние подкрепяме желанието на Украйна да бъде в Европа", каза Николай Бареков.

Той пристигна в старата столица, за да открие офис на движението "България без цензура". Там го чакаше златаришката духова музика, а помещението беше осветено от Фори Светулката. Той прочете молитва, която с ризив към всички сили които пречат за по-добрия живот на хората да си отидат. Бареков обяви че на 21 декември в сградата на Великото народно събрание старата столица ще бъде свикан инициативния комитет за създаването на партия му.

"В края на януари ще изберем внимателно кога ГЕРБ и БСП ще си направят техните конгреси. И понеже сме хора, които обичат предизвикателството, ще вземе деня, в който ГЕРБ си правят техния конгрес, тогава ще си направим и ние нашия и да обезсмислим техния. Защото хора корумпирани и с обвинения трудно могат да излязат срещу нас", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай