Бандерас празнува Никулден с гаджето

Днес Антонио Бандерас пусна тази снимка във фейсбука си с текст: "Моето момиче ме покани на имен ден"

Бандерас празнува Никулден с гаджето | StandartNews.com

"Аплодисменти за теб", казал испанецът на Йоана Буковска, с която снима в Бояна

Никол Кимпел поканила Антонио на купона, той сподели новината във фейсбук

Днес Антонио Бандерас празнува с гаджето си Никол Кимпел имения й ден. Испанският мачо пусна във фейсбука си снимка с текст: "Моето момиче ме покани да отпразнуваме св. Никола - холандска традиция, която съществува и в други европейски страни". Къде точно става купонът, в Испания или Холандия, родината на Никол, не е ясно. Но Антонио, който вече близо две години е лудо влюбен в красивата банкерка, не пропуска възможност да е с нея въпреки голямата си ангажираност. Затова и сега е напуснал за малко снимките на "Security" в София, за да се позабавлява.

Йоана Буковска-Давидова пък днес отново сподели възхищението си от работата си с Бандерас. Актрисата е в ролята на Валери, съпругата на испанеца в лентата, чиито снимки текат в "Ню Бояна филмс". "В един ден трябваше да снимаме първата и последната сцена от филма. Дълго време никой не ме представи на Бандерас официално, въпреки че играем двойка. Накрая го видях пред караваната му и реших, че е крайно време да се запознаем. "Здрасти, аз съм твоята българска съпруга", му казах, а той попита: "Така ли, откога сме женени?", разказа Йоана в "Тази неделя" по bTV.
После двамата разчупили леда и продължили да работят. В края на снимачния ден Антонио направил комплимент на българката, като казал -"Аплодисментите са за теб".

По думите на Йоана в почивките между снимките Бандерас "се скривал", за да съхрани енергията си и да се подготви по-добре. "Такива големи актьори, когато имат нужда да говорят, те сами ще дойдат при теб. Никой не е толкова нагъл, че да им се натрапва", посочи тя.

Бен Кингсли, Чад Линдбърг и нашето момче Башар Рахал са другите звезди в лентата.

Актрисата снимала филм и с носителя на "Оскар" Кристоф Уолц. Парадоксалното е, че това е единственият й общ филм с Христо Шопов, когото тя много харесва. Йоана признава, че ако не била напуснала Театъра на армията и не започнала да се изявява като самостоятелен артист, едва ли щяла да получи възможността да снима с тези известни хора. "

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай