Българска легенда влиза в "Денсинг старс"

Шоуто се завръща през февруари

Българска легенда влиза в "Денсинг старс" | StandartNews.com

Източник: bTV

Безкомпромисно жури ще оценява на живо участниците в най-красивия и еуфоричен световен танцов формат „Dancing Stars“, който ще се завърне в пълния си блясък по bTV през февруари. Четирима безспорни професионалисти ще следят под лупа звездите на дансинга, ще поощряват успехите им и ще отбелязват грешките им.

С огромния си опит и авторитет в журито влиза златното момиче, легендарна треньорка и президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, под чието крило ансамбълът ни спечели много европейски и световни титли и донесе историческия златен медал от Олимпиадата в Токио. Като петкратна европейска шампионка и съдия в „Dancing Stars“, тя ще изисква пълна отдаденост и перфекционизъм от участниците в новия сезон.

Съдийското място в танцовото риалитито ще заеме още едно познато и обичано име - Галена Великова. Тя е дипломиран юрист и доктор по танцова терапия, лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, европейски вицешампион, петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор на редица шампиони от различни държави. Претендентите за славата ще бъдат подложени на градивната критика на международно признат съдия, журирал, както най-престижните конкурси по спортни танци, така и световно известни телевизионни състезания в редица държави и континенти, включително в Холивуд.

Към респектиращото жури на „Dancing Stars“ ще се присъединят още двама експерти от висок международен ранг, които са двойка и на дансинга, и в живота. Франциска Йорданова - Папкала е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. Съпругът й, полякът Томас Папкала, е бил трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес е консултант и съдия на най-престижните турнири в света. След като достигат върха на бляскавата си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти.

В „Dancing Stars“ строгият и спокоен Томас, който говори добре български, и емоционалната и емпатична Франциска, ще добавят много емоция и смях към танцовото риалити. Като семейна двойка, която е заедно от години, двамата обичат да спорят разгорещено и тяхната неподправена комуникация ще ги превърне в новите любимци на България.

Освен от професионалното жури, участниците ще бъдат оценявани и от зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Ха ха
преди 2 месеца

Баба Илияна пак ще де дуе. Е, заради нея ще го пропуснаа.

Откажи
Добромир
преди 2 месеца

В България,няма друго,а единственото легенда до легенда.Само легендарни личности, няма един обикновен човек бе... ;)

Откажи