Българи по света гледат концерта на Слави по интернет

Българи по света гледат концерта на Слави по интернет | StandartNews.com

Българите, пръснати по различни части на света, ще имат възможност да гледат втория концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Това съобщиха от екипа на "Шоуто на Слави". Събитието ще бъде на 25 септември 2015 година и ще се излъчва на живо в интернет.

"Всички, които не можаха да си купят билети и всички, които не могат да дойдат до София и България на тази дата, ще имат възможност да гледат концерта на живо, екслузивно на www.slavilive.com", обясниха от екипа на Трифонов. И уточниха, че за тази цел обаче трябва да получат персонален код за онлайн достъп, който ще струва 5 лв.

Всеки, който иска да гледа концерта и у нас, трябва да се регистрира в сайта на шоуто и да получи нужния код. "За по-голямо удобство е предвидена възможност за закупуване на повече от един кодове за достъп, които да раздадете на приятели и роднини", уточниха още организаторите.

"Всеки зрител трябва да се регистрира в сайта, независимо дали е закупил код за достъп сам или го е получил от приятел. След регистрация трябва да активирате получения код за достъп. Веднъж активиран, кодът за достъп се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг", сочат инструкциите.

Стандарт Нюз припомня, че близо 17 000 души присъстваха на концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в зала "Арена Армеец". Тогава хиляди българи останаха без билети, което накара дългият певец да организира втори концерт, на който да събере по-голям брой свои почитатели. Билетите за него се разграбиха за часове, а много предприемчиви нашенци решиха да пуснат ценните хартийки на черния пазар, за да спечелят някой лев. Преди дни от шоуто обявиха, че този понеделник ще пуснат още билети за събитието. Вижте кога и къде може да си ги купите, ако все още не разполагате с такива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай