Азис вижда в бъдещето

Азис вижда в бъдещето | StandartNews.com

Певецът се спасявал в напечени ситуации чрез дарбата си

Азис призна, че има дарба да вижда в бъдещето досущ като баба си Станка, която е прочута гадателка в Костинброд. "Усещам ситуации. Чета по хората. Нямам обяснение какво е, но знам какво ще се случи. И лошо, и хубаво - пробвал съм го стотици пъти. Всеки път се оказвам жестоко прав", сподели певецът пред "Блиц".

Преди дни той събрал очите на посетители в някакво заведение с необикновените си способности.

"Една сервитьорка мина покрай масата ми, аз я погледнах и изведнъж видях, че това момиче има нещо общо с булчинска рокля. Попитах я: "Извинявайте, да знаете, че скоро ще се ожените, защото виждам булка". А тя ме поглежда и отвръща: "Ами не мисля, но вчера беше сватбата на сестра ми". Всички мои приятели от масата за пореден път се убедиха, че с това нещо шега не може да има", разказа Азис. Той често има пророчески прозрения и за самия себе си. Затова, ако усети, че му предстои напечена ситуация, ловко я заобикаля и се спасява без проблеми. Убеден е, че един ден ще покори и световната сцена и ще живее в чужбина.

"Имам видения и точно заради това говоря, иначе нямаше да има смисъл. Имам усещане за другия свят, извън родната територия, виждам се по-натам. Не знам как ще стане, нямам обяснение, нищо повече не мога да кажа, но ще стане", категоричен е славеят от Костинброд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай